Levertijd

Levertijd:
Wij maken de producten in ons eigen atelier. Dit doen wij met heel veel liefde en aandacht. Producten worden met zorgvuldigheid ingekocht en met de hand verwerkt tot prachtige items. Hierdoor kan de levertijd oplopen van 1 tot maximaal 10 werkdagen (zie ook algemene voorwaarde) Wil je exact weten hoe lang jouw bestelling kan duren? Stuur ons gerust een berichtje.

Bij een actie en/of feestdagen kan de levertijd langer zijn i.v.m. de drukte. Uiteraard nemen wij contact om de klant te informeren.

Voor een SPOED bestelling kan je altijd een bericht sturen.

Moet ik ervoor thuisblijven?
Nee, alle pakjes van My Belt & My Basics passen door de brievenbus.

Kan het als cadeau worden verpakt?
Ja dat kan ūüôā bij de bestelling van een¬† producten kan je deze optie kiezen

Via wie verzenden wij?
My Belt & My Basics maakt gebruik van MY PARCEL brievenbuspost. Zodra de bestelling is afgehandeld ontvang u de track & trace code per mail

Gratis verzending vanaf ‚ā¨75,-

Retourneren:
Ben je niet helemaal tevreden? Dan mag je om welke reden dan ook na ontvangst de producten retourneren binnen 14 dagen. Hierop bestaan uitzonderingen:
– Persoonsgebonden gespecificeerde artikelen en op maat gemaakte producten kun je niet retourneren, omdat deze producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.
– Op maat gemaakte artikelen en/of riemen
– Artikelen die met korting zijn gekocht

Omdat het artikel en/of riem speciaal voor jou wordt gemaakt, geldt hierop volgens de Wet Kopen op Afstand geen retourrecht. Informatie over de wet Kopen op Afstand vindt je op de website van Consuwijzer. Alleen als er een duidelijke fout van onze zijde is gemaakt (bijvoorbeeld een spelfout, verkeerde datum, etc), dan maken we uiteraard kosteloos een nieuw product. Mail in dit geval naar info@mybelt.nl.

Hoe kan je de retourprocedure starten?
1) Neem binnen 3 dagen na ontvangst van je product contact op met info@mybelt.nl
Vermeld in de email:
– Je naam
– Het ordernummer
– De reden van retour (we vinden dit fijn om te horen zodat we wellicht wat kunnen verbeteren, dit is niet verplicht).
Let op: op maat gemaakte producten komen volgens de wet nooit voor retour in aanmerking, behalve bij een fout van onze kant.
2) Je ontvang van ons hierop (vaak binnen 48 uur) een bericht per email.
Na dit bericht kan je de sieraden (binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling) terugsturen naar het volgende adres:

My Belt & My Basics
van Uffordlaan 305
7321 ZG Apeldoorn

3) De kosten van terugzending zijn voor eigen rekening en worden niet door ons vergoed. Het terug sturen is uw verantwoordelijkheid en mocht de zending niet bij ons aankomen dan is My Belt & My Basics daarvoor niet verantwoordelijk. Als het pakje niet genoeg gefrankeerd is krijgen wij van PostNL een administratieve boete van ‚ā¨5,20 die wij doorberekenen aan u.