Service en garantie

Enkele tips:

 Probeer sieraden en riemen niet in aanraking te laten komen met parfum, haarspray, water, alcohol of andere vloeibare stoffen.
Sieraden en riemen altijd af doen voordat je gaat slapen.
Sieraden en riemen tijdens het sporten of andere intensieve bewegingen niet dragen. Zweten beschadigt de materialen.
Pas op met sieraden/kralen met kleine kinderen!

Onderhoud tips:

 Aluminium tekst armbanden en plaatjes: Mocht je sieraad verkleuren, kun je het op poetsen met staalwol. Wrijf zachtjes over de armband en je zult zien dat de aanslag verdwijnt.

 Koperen en en messing armbanden: Mocht het sieraad verkleuren dan kan je deze oppoetsen met koperpoets. Jouw sieraad zal weer blinken als voorheen

 Leder: poets de leren producten zo nu en dan in met neutrale schoenenpoets. Zo blijft het leer soepel en breng je de kleur weer boven.

Garantie:

Alle artikelen worden gecontroleerd, voordat deze opgestuurd worden, op beschadiging en op gebreken. Producten worden bij verzenden goed verpakt. Wij geven op onze producten van leder maar liefs 3 maanden garantie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen van onze producten. Dit kan komen door verschillende dingen (douchen, sporten, zuurgraad van de huid, water, weer etc.) Dergelijke verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie.

Op het verliezen van strass-steentjes/parels/bedels wordt geen garantie gegeven aangezien wij de producten voor levering controleren.
Mocht er bij ontvangst van uw bestelling een steentje ontbreken of mocht het product kapot zijn dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst ons een e-mail te sturen.